Pori

Kaupunginjohtajan valinta on helppoa

Lähettänyt sampsa Pe, 09/09/2022 - 12:27

Hakuaika Porin kaupunginjohtajaksi päättyi viime keskiviikkona klo 15. Välittömästi hakuajan päätyttyä johtavista luottamushenkilöistä koostuva toimikunta kokoontui. Nimet ovat julki, mutta toimikunnan jäsenenä en tässä vaiheessa ota niihin julkisesti mitään kantaa. Työ jatkuu.

Päätettävänä oli, onko hakuaikaa syytä jatkaa tai hakumenettelyä muuttaa. Tähän ei nähty mitään tarvetta. Pori sai arvoisensa hakijat.

Audiministeriä ei Satakunnan lentoliikenne kiinnosta

Lähettänyt sampsa Ma, 15/08/2022 - 08:31

Meillä on Satakunnasta yksi vaikutusvaltaiseksi kehuttu ministeri (SDP). Hänellä on kyyti Porin ja Helsingin välillä ministeriaudin takapenkillä milloin haluaa. Lentoliikenne Satakuntaan tuskin aiheuttaa päänvaivaa.

Toisin on alueen elinkeinoelämän. Lentoliikenteen loppuminen aiheuttaisi monen yrityksen työntekijöiden siirtymisen pääkaupunkiseudulle ja vaikeuttaisi alueelle tehtäviä uusia investointeja.

Lahjattomat treenaa ja epävarmat venyttelee

Lähettänyt sampsa Ti, 11/09/2018 - 11:02

En ole pitänyt maratoneilla kehuskelemista juuri minään. Hyödyllisempäänkin voisi aikansa käyttää.

Nyt sitten juoksin Medocissa. Alitin tavoiteaikani reippaasti ja ehdin maaliin kevyesti ennen radan sulkemista.

Ihan kylmiltäni en maratoniin lähtenyt. Erehdyin treenaamaan ja rikoin paikkani viimeisen kerran kolme viikkoa ennen juoksua. Lääkärin määräys oli iloinen yllätys, kun sain harjoituskiellon starttiin saakka.